Dagens ridpass - 21/5 och lite annat.

Jag hinner varken blogga mycket nu eller fixa tidsinställda tills i morgon. Har massor av inlämningar och uppsatser till slutet av veckan och har bara börjat. Ni får stå ut, snart sommarlov. ¨

I dag red jag ut en kort runda på Lotta, bara ca 30 minuter max. Va så äkligt varmt så tycker inte det rätt mot hästarna att dom sak gå och kämpa hårt ändå, du vill nog själv ite träna lika hårt som vanligt om det är 26 grader ute. I såf all är man jäkligt självisk om man låter hästarna göra det. Men Lotta va piggelin ändå, red på bettlöst vilket inte va så smart, he he.

Sen kom hovslagaren och skodde Nemo och sen longerade jag honom med inspänningar, ca 15 minuter. Böt varv jätteofta ungefär var minut. Han va jätte lugn och snäll, kanske för värmen + att han går på bete?
Efter det åkte vi en snabbis till väla och köpte lite sommarkläder. Köpte 2 sommarklänningar, ett turkost linne med spets och ett pat vita shorts. Nu är det nog bara sandaler som fattas! Hinner verkligen inte fixa bilder och sånt nu men lovar att göra det i morgon. Här nedan är bilder sen i dag.






Kommentarer från er söta läsare.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback