Halloj!

I morse var vi hos veterinären (Barbro) med Nemo. Först fick han lugnande och sen satte Barbro på munstegen. Sen började hon raspa. Hon bytte mellan olika raspar och raspade i säkert 20 minuter. Sen blev han pigg igen så han fick mer lugnande. Sen drog hon öven ut en tand på honom som satt i vägen. Han ska dit om några månader igen och dra ut en vargtand som var på väg att komma upp. Han får ridas men inte ha bett i munnen på 3 dagar. Får se om jag kommer kunna vara med på dressyrtävlingen på fredag. Får se helt enkelt....
 
Sen när vi kom hem mockade jag ut Nemos box, och OM det behövdes. Blev 4 kärror! Sen red Jenny och jag ut med Ragge och Lotta och hade Lukas som handhäst mellan oss. Han blir så glad när han får följa med. Det gick bra förutom att Lukas sprang ovh bet båda ponnisarna hela tiden, ha ha, gullet :)
 
I morgon ska Lotta ridas dressyr och Nemo sak masseras, promeneras med. Sen ska vi bygga nytt staket på sommarbetet så ponnyerna kan gå där (dock inte Lukas). På söndag blir det Falsterbo Horse Show all day!

Kommentarer från er söta läsare.

Ååh vad skönt att det inte var nåt större fel på hans mun, håller såklart tummarna för att ni ska kunna rida på fredag! :)

2012-07-14 // 12:13:59

Tackar :)

2012-07-14 // 15:36:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback